Hoppa till innehåll

Norcks tillverkningstjänster för flyg- och rymdindustrin

Norck's Manufacturing Services For Aerospace Industry

Norck: Din partner för precisionstillverkning inom flyg- och rymdindustrin

Norck levererar kvalificerade tillverkningslösningar för flygindustrin, där prestanda, kvalitet och tillförlitlighet är av största vikt. Vi hjälper flygingenjörer, OEM-företag och leverantörer att uppfylla branschens stränga standarder med precisionsbearbetade komponenter, tillverkade strukturer och anpassade sammansättningar.

Kapacitet för tillverkning av flyg- och rymdutrustning

 • CNC-bearbetning för kritiska komponenter: Högpresterande legeringar, snäva toleranser och komplexa geometrier för flygkritiska delar, motorkomponenter, landningsställselement och mycket mer.
 • Plåtbearbetning för flygplansskrov och strukturer: Skärning, bockning, formning och svetsning av aluminium, titan och speciallegeringar för att skapa lätta men ändå robusta strukturelement och kapslingar.
 • Additiv tillverkning för optimerade konstruktioner: 3D-utskrift av lättviktsprototyper, topologiskt optimerade komponenter och fixturer med komplicerade geometrier, snabba iterationer och kortare ledtider.
 • Optimering av leveranskedjan: Sourcing av råmaterial, hårdvara och specialkomponenter för att effektivisera ditt flyg- och rymdprojekt och minska huvudvärken vid sourcing.
 • Kompletta monteringar: Integrering av maskinbearbetade, tillverkade, 3D-printade och standardkomponenter för att leverera monteringsfärdiga underenheter eller kompletta enheter.

Norcks fördel inom flyg- och rymdindustrin: Prestanda möter precision

 • Certifierad kvalitet: Samarbetar med tillverkare med AS9100D och andra relevanta certifieringar för att uppfylla de rigorösa kvalitetsstandarder som krävs av flygindustrin.
 • Expertis inom avancerade material: Kompetens inom bearbetning, tillverkning och additiv tillverkning med metaller och kompositer av flyg- och rymdkvalitet.
 • Ingenjörsdriven: Samarbete med ditt team för att optimera konstruktioner (DfM) för tillverkningsbarhet, viktreduktion, funktionalitet och kostnadseffektivitet.
 • Krävande branscherfarenhet: Bevisad framgång i rymdtillämpningar där misslyckande inte är ett alternativ och komponenternas prestanda är verksamhetskritisk.

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina flyg- och rymdprojekt?

 • Snabbare utveckling till lansering: Snabb prototypframtagning, smidig tillverkning och strömlinjeformade inköp gör att dina flyg- och rymdinnovationer kommer igång snabbare.
 • Precision och repeterbarhet: Kompromisslös kvalitet och konsekvens för komponenter som måste fungera felfritt i tuffa miljöer.
 • Vikt- och prestandaoptimering: Avancerade tillverkningstekniker för att uppnå lättviktskonstruktioner, maximera nyttolastkapaciteten och förbättra bränsleeffektiviteten.
 • Din pålitliga tillverkningspartner: Vi arbetar som en förlängning av ditt team och ser till att dina flyg- och rymdprojekt uppnår sin fulla potential, i tid och inom budget.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för flyg- och rymdindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för flygindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för flyg- och rymdindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för flyg- och rymdindustrin slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för flyg- och rymdindustrin för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING