Hoppa till innehåll

Norck: Precisionstillverkning för livsförändrande medicinska lösningar

 Medical Manufacturing Capabilities

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor till den medicinska industrin. Vi gör det möjligt för medicintekniska företag, vårdgivare och forskare att vara innovativa och ta livräddande teknik till marknaden, med ett orubbligt fokus på kvalitet, tillförlitlighet och patientsäkerhet.

Kapacitet för tillverkning av medicintekniska produkter

 • CNC-bearbetning av biokompatibla material: Komplexa kirurgiska instrument, implantatkomponenter och medicintekniska delar av titan, rostfritt stål, PEEK och andra biokompatibla material.
 • Mikrobearbetning för känsliga enheter: Högprecisionstillverkning av miniatyrkomponenter för minimalt invasiva enheter, diagnostiska verktyg och komplicerade medicinska instrument.
 • Steril och renrumstillverkning: Montering, förpackning och produktion som uppfyller rigorösa renhetskrav för kirurgiska och implanterbara enheter.
 • Prototypframtagning och Iteration: Snabb 3D-utskrift och traditionella metoder för snabb designoptimering av medicintekniska produkter, testning och stöd vid ansökan om godkännande.
 • Reglering och kvalitetssäkring: Arbetar med partnertillverkare med stor erfarenhet av FDA, ISO 13485 och andra medicinska kvalitetsstandarder, tillsammans med spårbarhet och rigorös dokumentation.

Norcks medicinska fördel: Prestanda, precision, patientsäkerhet

 • Certifierade kvalitetssystem: Processer och anläggningar som är utformade för att uppfylla de höga kvalitetskrav som ställs inom den medicinska industrin.
 • Expertis inom kritiska tillämpningar: Tillverkning av komponenter och enheter där prestanda och tillförlitlighet direkt påverkar patientresultaten.
 • Validering av material och processer: Säkerställer biokompatibilitet, steriliseringskompatibilitet och långsiktig prestanda för medicintekniska produkter.
 • Fokus på spårbarhet: Robust dokumentation och spårning av material och processer för fullständig transparens och efterlevnad.
 • Snabbare medicinsk innovation: Snabba prototyper, smidig tillverkning och strömlinjeformade leveranskedjor för att snabbare få ut nya behandlingar och produkter till patienterna.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för medicinsk industri: Norcks online-tillverkningstjänster för medicinsk industri ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för medicinsk industri nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för medicinsk industri slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningssupport som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för medicinteknik för att ge dina mönster liv.

Upplev skillnaden med Norck.en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina medicinska projekt?

 • Kompromisslös kvalitet: Precisionstillverkning och rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att dina medicintekniska produkter uppfyller de högsta säkerhets- och effektivitetsstandarderna.
 • Pålitlig, spårbar produktion: Processer som är utformade för repeterbarhet, efterlevnad och riskreducering under hela den medicintekniska produktens livscykel.
 • Lösningar för komplexa enheter: Expertis inom bearbetning av komplicerade geometrier, komponenter i mikroskala och arbete med specialiserade material av medicinsk kvalitet.
 • Skyddar patienternas välbefinnande: Vi förstår hur kritiska medicintekniska produkter är och prioriterar patientsäkerhet i allt vi gör.
 • Din partner i den medicinska utvecklingen: Vi samarbetar från idé till marknadslansering och hjälper dig att ta fram livsförändrande innovationer inom sjukvården.

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING