Hoppa till innehåll

Bli en leverantör till Norck

Förutom sin egen tillverkningskapacitet har Norck en lång historia av att utveckla och investera i digital tillverkningsteknik för att utveckla och förbättra sina kunders leveranskedjor. Genom att kombinera vår långa historia av teknikutveckling med våra höga kvalifikationer inom tillverkning av metall-, plast- och kompositdelar har vi strävat efter att bli den främsta källan för våra kunders behov av precisionsmetall-, plast- och kompositdelar.

Med början i början av 2020 har vår värld upplevt en pandemi i en omfattning som inte har skådats sedan böldpestens dagar på medeltiden. Resultaten av pandemin har haft och kommer att ha långvariga effekter på försörjningskedjans system. De flesta företag och till och med länder har nu kommit till insikt om att deras beroende av vissa tillverkare i vissa länder i själva verket var för stort. Detta har resulterat i högre priser, långa leveranstider och sämre kvalitet i kristider. Å andra sidan känner de flesta företag fortfarande av den smärta som de har drabbats av på grund av tidigare val.

Även om Norck inledde sin resa mot digital tillverkning långt före pandemin kände vi ett behov av att ompositionera och omorientera vårt företag mer i linje med behoven i en värld efter pandemin.

Vårt huvuduppdrag är att säkra våra kunders försörjningskedja genom att se till att våra kunder har tillgång till de produkter och tjänster de behöver hela tiden och varje gång till rimliga priser, utan svängningar i priser och leveranstider, med en produkt- och tjänstekvalitet som överträffar deras förväntningar.

För att uppnå detta uppdrag utvecklar vi teknik och arbetar outtröttligt som ett team av mekaniska ingenjörer, försäljningsingenjörer, försörjningskedjeingenjörer, produktdesigners, mjukvaruingenjörer och ingenjörer inom artificiell intelligens. Detta kräver också att vi förbättrar processerna för design för tillverkningsbarhet, samarbetar med endast de bästa tillverkarna för att bredda vår tillgång till högkvalitativ tillverkningskapacitet, och sist men viktigast av allt förstår våra kunders behov så detaljerat som möjligt.

Vad gör Norck?

Vårt digitala tillverkningsföretag har som mål att minimera kundernas risker i leveranskedjan genom att göra tillverkning på begäran enkel och prisvärd för alla företag. För det omvandlade vi allt till en digital plattform där kunderna snabbt och enkelt kan få offerter för sina precisionsdetaljer i metall och plast och få tillgång till våra toppkvalificerade ingenjörer för att utveckla och anpassa konstruktioner.

Vi uppskattar att arbeta med kvalitetsleverantörer för att uppfylla våra kunders ökande behov. Vi söker samarbete med toppleverantörer inom plåt, CNC-bearbetning, 3D-utskrift, tillverkning av kompositmaterial och plasttillverkning.

Vilka branscher betjänar Norck?

Norck betjänar ett brett spektrum av industrier, bland annat flyg- och rymdindustrin, försvaret, fordonsindustrin, robotteknik, industri, konsumentprodukter, elektronik, medicin, hårdvara, maskiner, energi, utbildning och grävmaskintillverkning.

Vi söker aktivt efter högkvalitativa, mycket kompetenta tillverkare som betjänar dessa industrier. Vi är mycket selektiva i våra utvärderingar och kräver vissa certifieringar för varje bransch.

Vad utmärker Norck?

Precision, utmärkt kvalitet, snabb leverans och skalbarhet är Norcks fyra pelare.

Vår automatiserade och användarvänliga plattform ger dig som leverantör tillgång till ett stort nätverk av kunder som väntar på att förverkliga sina projekt.

Norck tar hand om allt krångel med att hitta kunder, definiera behov, tekniska krav och förhandlingar, så att du kan fokusera på att tillverka endast med en enda kund: Norck. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla din verksamhet och utöka ditt distributionsnät och dina försäljningskanaler i USA, Europa och andra länder.

Norck har utmärkta betalningsvillkor för sina leverantörer som sträcker sig från förskottsbetalning till netto 30.

Vilken kapacitet bör ditt företag ha?

Om ditt företag har en beprövad erfarenhet, referenser från dina kunder i Europa och USA, stor tillverkningskapacitet inom precisionsmetall, plast och kompositmaterial, och framför allt utmärkta mänskliga resurser, söker vi aktivt efter plåttillverkare av högsta kvalitet, CNC-bearbetningsföretag som kan tillverka precisionsanpassade metalldelar och metallkomponenter från ett brett utbud av material, 3D-utskriftsföretag och tillverkare av plastkomponenter.

Är du intresserad av att bli leverantör till Norck?

Om du är intresserad vill vi gärna bedöma ditt företags kvalifikationer för att se om de uppfyller våra krav.

Fyll bara i kontaktformuläret nedan så kan vi skicka dig en kopia av vårt formulär för bedömning av leverantörskvalitet för att påbörja kvalifikationsbedömningen.

VAD NORCK GÖR BÄST