Hoppa till innehåll

Lös dina tillverkningsutmaningar - expertrådgivning och teknisk support

Norck tillverkar inte bara delar; vi tillhandahåller djup teknisk expertis och strategisk rådgivning för att optimera dina projekt för framgång i varje steg. Vi samarbetar med företag inom olika branscher för att lösa komplexa tillverkningsproblem, effektivisera processer och uppnå överlägsna resultat.

Konsult- och ingenjörstjänster

 • Design för tillverkningsbarhet (DFM): Tidig analys av konstruktioner för att säkerställa att de är optimerade för kostnadseffektiv produktion, enkel montering och materialval, vilket minimerar iterationer och kostsamma omarbetningar.
 • Materialval och optimering: Rekommenderar de idealiska materialen för att balansera projektets krav på styrka, vikt, hållbarhet, miljötålighet, estetik och kostnad.
 • Expertis inom process och simulering: Utnyttjar FEA, formflödesanalys och andra simuleringsverktyg för att förutse potentiella fel, optimera tillverkningsprocesser och minska behovet av fysiska prototyper.

Norcks konsultfördelar: Prestationsdrivna lösningar

 • Djup erfarenhet av tillverkning: Våra ingenjörer arbetar inte bara med CAD-modeller; de förstår verkliga produktionsmetoder, toleranser och potentiella utmaningar.
 • Fokus på din framgång: Vi arbetar som en förlängning av ditt team och investerar i att optimera din produktdesign, tillverkningseffektivitet och i slutändan ditt resultat.
 • Datadrivna rekommendationer: Våra analyser och förslag backas upp av simuleringar, materialtester (i förekommande fall) och branschriktmärken.
 • Skräddarsydda för dina behov: Vi erbjuder skalbart stöd, från riktade designkonsultationer till fullskaliga revisioner av tillverkningsprocesser.
 • Brygga till produktion: Våra konsulttjänster passar ihop med vår tillverkningskapacitet, vilket ger en enda partner för att lösa problem och få ut din produkt på marknaden.

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för Consulting & Engineering?

 • Påskynda dina projekt: Optimera designen i förväg och minimera förseningar och kostsamma ändringar under produktionsfasen.
 • Kostnadseffektiva förbättringar: Våra insikter leder ofta till materialbesparingar, strömlinjeformade processer och förbättrad avkastning - vilket ökar din lönsamhet.
 • Produktförbättringar: Utnyttja vår expertis för att förbättra din produkts prestanda, hållbarhet och attraktionskraft hos kunderna.
 • Minska riskerna, öka förtroendet: Grundliga analyser och simuleringar hjälper dig att lansera produkter med större tillförlitlighet och minska risken för återkallelser.
 • Din innovationspartner: Oavsett om du vill ta dig an en specifik utmaning eller optimera hela din tillverkning finns vi här för att stödja din tillväxt.

Är du redo att optimera din tillverkning? Kontakta oss för en konsultation idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING