Hoppa till innehåll

Drivning av jordförflyttning med precisionstillverkning och robusta lösningar

Excavator Manufacturing

Norck levererar kvalificerade tillverkningslösningar för grävmaskinsindustrin, vilket gör det möjligt för OEM-tillverkare, tillbehörstillverkare och tjänsteleverantörer att leverera kraftfulla och tillförlitliga maskiner. Vi tillverkar högpresterande komponenter, robusta strukturella element och anpassade enheter som är byggda för att motstå de krävande krafter och tuffa miljöer som grävningsarbete innebär.

Grävmaskinindustrins tillverkningskapacitet

 • CNC-bearbetning för tunga maskiner: Höghållfasta stål och slitstarka legeringar för kritiska grävmaskinskomponenter som stift, bussningar, kugghjul, hydraulcylindrar och undervagnsdelar.
 • Tillverkning av strukturplåt: Formning, skärning, svetsning och montering av robusta bommar, armar, skopor, höljen och konstruktionselement för grävmaskiners ramar och chassin.
 • Slitstarka beläggningar och behandlingar: Hårdpåsvetsning, uppkolning, nitrering och andra ytbehandlingar för att maximera livslängden på slitstarka komponenter och tillbehör.
 • Produktionskapacitet i stor skala: Möjliggör tillverkning av överdimensionerade strukturelement och kompletta underenheter till grävmaskiner.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för grävmaskinsindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för grävmaskinsindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för grävmaskinsindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för grävmaskiner slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för grävmaskin för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. Få en offert snabbt för dina tillverkningsbehov idag!

Norcks fördel för grävmaskiner: Byggd för prestanda och lång livslängd

 • Fokus på slitstyrka och nötningsbeständighet: Expertis inom materialval och tillverkningsprocesser som är utformade för att motverka slitage i jordförflyttningsapplikationer.
 • Precision för krävande toleranser: Bearbetning med snäva toleranser för smidig drift, läckagefria hydraulsystem och minimerat slitage i ledade fogar.
 • Kvalitet för tuffa förhållanden: Rigorös kvalitetskontroll, testning och ytbehandlingar för att skydda komponenterna mot stötar, korrosion och extrema väderförhållanden.
 • Integrering av redskap: Precisionstillverkning för kompatibilitet mellan grävmaskiner och olika redskap (skopor, gripar, hammare etc.).
 • Snabbare maskinutveckling: Snabb prototypframtagning, smidig tillverkning och effektiviserad sourcing för att snabbare få ut nya grävmaskinskonstruktioner och redskap på marknaden.

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina grävmaskinsprojekt?

 • Maximera maskinens drifttid: Hållbara, precisionstillverkade komponenter och tillbehör minskar antalet haverier och förlänger serviceintervallerna.
 • Kraftfull och tillförlitlig prestanda: Tillverkningsexpertis för delar som är kritiska för grävmaskinens grävkraft, hydraulik och maskinstyrningssystem.
 • Optimera redskapslösningar: Kundanpassad tillverkning av specialiserade redskap som utökar grävmaskinernas kapacitet och mångsidighet.
 • Konkurrenskraftig på en tuff marknad: Optimerade tillverkningsprocesser och hantering av leveranskedjan hjälper dig att kontrollera kostnaderna utan att göra avkall på kvaliteten.
 • Din partner från början till slut: Stödjer dig från första prototypen till fullskalig produktion och tillverkning av eftermarknadsdelar.

Redo att ta itu med ditt tuffaste utgrävningsprojekt? Få en offert idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING