Hoppa till innehåll

Norck: Din partner för hårdvaruinnovation - från koncept till lansering

Partner for Hardware Innovation - Norck

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor till hårdvaruindustrin. Vi hjälper nystartade företag, etablerade varumärken och uppfinnare att förverkliga sina produkter med den precision, snabbhet och kvalitet som krävs för att lyckas på en konkurrensutsatt marknad.

Kapacitet för tillverkning av hårdvara

 • CNC-bearbetning av olika material med hög precision: Skapar komplicerade komponenter, funktionella prototyper och produktionsdelar av metaller, plast och kompositer.
 • Tillverkning av plåt för kapslingar och fästen: Formning, skärning och svetsning av en rad olika metaller för höljen, monteringselement och strukturella komponenter.
 • Snabb prototypframtagning med 3D-utskrift: Snabba designiterationer, funktionstester och presentation av koncept med hjälp av en mängd olika 3D-utskriftstekniker.
 • Montering och integration: Kombinera tillverkade komponenter, elektronik, hårdvara från hyllan och förpackningar för marknadsklara hårdvaruprodukter.
 • Efterbehandling och varumärkesprofilering: Ett brett utbud av ytbehandlingar, beläggningar, märkning och anpassningsalternativ för att förbättra produktens attraktionskraft och varumärkesidentitet.

Norcks hårdvarufördel: Snabbhet, precision, marknadsframgång

 • Design för tillverkningsbarhet och marknadsanpassning: Samarbeta för att optimera era konstruktioner för produktion, kostnadseffektivitet och slutanvändarupplevelse.
 • Påskynda tiden till marknaden: Snabb prototypframtagning och smidig tillverkning för att dra nytta av marknadstrender och ligga steget före konkurrenterna.
 • Fokus på estetik och användarupplevelse: Precisionstillverkning och efterbehandlingsfunktioner för att leverera produkter som ser bra ut och fungerar felfritt.
 • Skalbar produktion för tillväxt: Sömlös övergång från prototyper till massproduktion, vilket stöder din resa från Kickstarter till butikshyllor.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för hårdvaruindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för hårdvaruindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för försvarshårdvara nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för hårdvara slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för hårdvara för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina järnhandelsprojekt?

 • Förverkliga dina idéer: Omvandla hårdvarukoncept till konkreta, marknadsklara produkter med exceptionell kvalitet.
 • Snabba iterationer för den perfekta designen: Snabb prototypframtagning ger dig möjlighet att förfina och optimera din produkt före storskalig produktion.
 • Kontrollera kostnaderna och bibehåll kvaliteten: Optimerade tillverkningsprocesser och hantering av leveranskedjan hjälper dig att nå ditt riktpris utan att kompromissa med prestandan.
 • Skydda din immateriella egendom: Säkra processer och skyddsåtgärder i leveranskedjan för att skydda din innovativa design.
 • Din partner från början till slut: Stödjer dig från första prototypen till fullskalig produktion och löpande leverans för varaktig marknadsframgång.

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING