Hoppa till innehåll

Tillverkningslösningar för fordonsindustrin

Manufacturing Solutions For Automotive Industry

Driva fordonsinnovation med precisionstillverkning

Norck levererar kvalificerade tillverkningslösningar som är skräddarsydda för den snabbrörliga fordonsindustrin. Vi gör det möjligt för fordonsingenjörer, OEM-företag och Tier-leverantörer att förverkliga banbrytande design med precisionskomponenter, prototyper och lösningar för bryggproduktion, vilket påskyndar innovation samtidigt som kvaliteten säkerställs i varje steg.

Kapacitet för tillverkning av fordon

 • CNC-bearbetning med hög precision: Högpresterande metaller och plaster för drivlinekomponenter, chassidelar, inredningsdetaljer och komplicerade sammansättningar som kräver snäva toleranser.
 • Tillverkning av plåt: Formning, bockning, skärning och svetsning av en rad olika stål och aluminiumlegeringar för strukturella komponenter, karosspaneler, kapslingar och fästen.
 • Snabb prototypframtagning med 3D-utskrift: Snabba designiterationer, funktionella prototyper med realistiska material och konceptvisualisering för interiöra, exteriöra och under-huven-komponenter.
 • Produktionsverktyg och jiggar: Snabba verktygslösningar för formsprutning och anpassade jiggar och fixturer för att effektivisera monteringen och optimera kvalitetskontrollen.
 • Tjänster för ytbehandling och montering: Ett brett utbud av ytbehandlingar, beläggningar och kompletta monteringsmöjligheter för monteringsfärdiga fordonskomponenter och system.

Norcks fördel inom fordonsindustrin: Påskyndar framtiden

 • Lättviktslösningar: Expertis inom avancerade material och additiv tillverkning för att minska fordonsvikten, förbättra bränsleeffektiviteten och uppfylla hållbarhetsmålen.
 • Funktionella prototyper för rigorös testning: Prototyper som klarar verkliga testscenarier för att validera konstruktioner snabbt och säkert.
 • Snabb skalning: Sömlös övergång från prototyptillverkning till bryggproduktion och on-demand-tillverkning för att stödja varierande krav från fordonsmarknaden.
 • Optimering av leveranskedjan: Sourcing av komponenter, lagerhantering och effektivisering av logistiken för att hålla produktionslinjerna igång smidigt.
 • Fokus på kvalitet och tillförlitlighet: Rigorös kvalitetskontroll och processer i linje med fordonsindustrins standarder för delar som presterar utan kompromisser.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online Automotive-tjänster för försvarsindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för fordonsindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för fordonsindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för fordonsindustrin slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för fordonsindustrin för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina fordonsprojekt?

 • Snabbare ut på marknaden: Påskynda utvecklingscyklerna med snabba prototyper, smidig tillverkning och strömlinjeformade leveranskedjor.
 • Precision för krävande applikationer: Kompromisslös kvalitet för kritiska komponenter där prestanda och säkerhet hänger ihop.
 • Kostnadseffektiva lösningar: Optimerade tillverkningsprocesser och global sourcing för att balansera prestanda, funktionalitet och kostnadsmål.
 • Samarbetande innovationspartner: Vi arbetar tillsammans med dig för att optimera konstruktioner för tillverkningsbarhet, utforska ny teknik och ta itu med fordonsindustrins unika utmaningar.

Låt oss driva dina fordonsprojekt - få en offert idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING