Hoppa till innehåll

Tillverkningstjänster för elektronikindustrin

Electronics

Norck: Driva elektronikinnovation med lösningar för precisionstillverkning och leveranskedjor

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor till elektronikindustrin. Vi hjälper nystartade hårdvaruföretag, etablerade varumärken och ingenjörer att ta fram banbrytande enheter och säkerställer den prestanda, tillförlitlighet och snabba skalbarhet som krävs för framgång.

Kapacitet för tillverkning av elektronik

Företag som designar, utvecklar och tillverkar elektronik använder en mängd olika tekniker, bland annat:

Custom Enclosures & Housings: CNC-bearbetning, plåttillverkning och 3D-utskrift av robusta och estetiskt tilltalande höljen för kretskort, displayer och kompletta elektroniska enheter.

 • Alternativ för material: Bearbetning av plast, aluminium, rostfritt stål och andra metaller. Tillverkning av plåt för lätta men robusta kapslingar. 3D-utskrifter för snabba prototyper och komplicerade former.
 • Skydd och funktionalitet: Utforma kapslingar för att skydda känslig elektronik från stötar, vibrationer, fukt och damm (IP-klassning). Utrymme för portar, knappar, värmeavledning och andra funktionella element.
 • Varumärkesprofilering och estetik: Applicering av färg, pulverlack, anodisering, silkscreening och andra ytbehandlingar för att matcha varumärkets identitet och förbättra produktens attraktionskraft.
 • Integration med displayer: Precisionsbearbetning för ramar, displayutskärningar och sömlös integrering av pekskärmar eller andra displaykomponenter.

Varför detta är viktigt för elektronikkunder: Kapslingar är mer än skydd - de är produktens ansikte utåt och påverkar användarupplevelse, funktionalitet, varumärkesuppfattning och hållbarhet ute på fältet.

Agil hantering av leveranskedjan: Sourcing av komponenter, lagerkontroll och global logistik för att säkerställa smidig produktion och minimera ledtiderna.

 • Nätverk för inköp av komponenter: Etablerade relationer med leverantörer, tillgång till globala marknader och expertis när det gäller att hitta komponenter som är svåra att få tag på eller som har långa ledtider.
 • Lagerhantering: Prognoser för efterfrågan, optimering av lagernivåer och användning av just-in-time-strategier (JIT) för att minska dina lagerkostnader.
 • Expertis inom global logistik: Hantering av transporter, tullar och avgifter för att säkerställa att komponenter levereras i rätt tid över gränserna.
 • Riskreducering: Proaktiv övervakning av störningar i leveranskedjan, beredskapsplaner och alternativa inköpsstrategier för att minimera förseningar.

Varför detta är viktigt för elektronikkunder: Volatilitet i leveranskedjan är en stor utmaning. Norcks expertis säkerställer att du har komponenterna när du behöver dem, håller produktionen på rätt spår och minimerar kostsamma förseningar.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för elektronikindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för elektronikindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för elektronikindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för elektronik slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för elektronik för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

Norcks fördel inom elektronik: Där prestanda möter flexibilitet

 • Design för tillverkningsbarhet och testning (DFM/DFT): Samarbete för att optimera kretskorts- och produktdesignen för montering, testning, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.
 • Snabbhet till marknaden: Snabb prototypframtagning, NPI-tjänster och flexibel produktionskapacitet för att påskynda dina produktlanseringar.
 • Fokus på kvalitet och standarder: Rigorös kvalitetskontroll, testkapacitet (funktionstestning, ICT) och branschcertifieringar för tillförlitlig elektronik.
 • Skalbar för tillväxt: Sömlös övergång från prototyper till massproduktion utan att göra avkall på kvaliteten, vilket stöder din resa från startup till marknadsledare.
 • Säker leveranskedja: Komponentinköp med fokus på att minska bristsituationer, så att era produktlanseringar och er produktion kan fortsätta enligt plan.

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina elektronikprojekt?

 • Pålitliga produkter för en uppkopplad värld: Precisionstillverkning som säkerställer att dina elektroniska enheter fungerar felfritt och konsekvent.
 • Snabbare innovation: Snabba prototyper och flexibel produktion så att du kan dra nytta av marknadstrender och ligga steget före konkurrenterna.
 • Kontrollera kostnaderna, bibehåll kvaliteten: Optimerade tillverkningsprocesser och hantering av leveranskedjan hjälper dig att uppnå din målprissättning.
 • Skydda din immateriella egendom: Säkra processer och leveranskedjor för att skydda din design och dina innovationer.
 • Din partner från början till slut: Stödjer dig från den första prototypen till fullskalig produktion, hela vägen till produktlivscykelhantering.

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING