Hoppa till innehåll

Försvarsindustri Tillverkning Tjänster

Defense Industry Manufacturing Services

Precisionstillverkning för uppdragskritiska försvarstillämpningar

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor till försvarsindustrin. Vi ger försvarsleverantörer, OEM-företag och myndigheter möjlighet att producera högpresterande komponenter och system som uppfyller de mest krävande kraven på tillförlitlighet, säkerhet och kvalitet.

Kapacitet för tillverkning av försvarsmateriel

 • CNC-bearbetning med hög precision: Bearbetning med snäva toleranser av komplexa komponenter från avancerade legeringar, kompositer och specialmaterial för markfordon, flygplan, marina system, vapen och andra kritiska försvarstillämpningar.
 • Robust tillverkning av plåt: Formning, skärning och svetsning av pansarstål och legeringar för strukturella element, höljen och fordonskomponenter.
 • Additiv tillverkning (metall och polymer): 3D-utskrift av prototyper, reservdelar och on-demand-komponenter för snabb driftsättning och reparationer på fältet.
 • Säker leveranskedja och spårbarhet: Inköp från kontrollerade leverantörer med ITAR-överensstämmelse och robusta spårbarhetsåtgärder för att skydda känslig information och säkerställa komponentintegritet.

Norcks försvarsfördel: Prestanda, säkerhet, tillförlitlighet

 • Certifierad kvalitet och efterlevnad: Samarbetar med tillverkare med AS9100D, ITAR och andra relevanta certifieringar för att uppfylla försvarsindustrins stränga kvalitets- och säkerhetsstandarder.
 • Krävande materialkunskaper: Tillverkning med höghållfasta legeringar, kompositer och material som är utformade för extrema miljöer och uppdragskritiska scenarier.
 • Optimerad för tuffa förhållanden: Precisionstillverkning och efterbehandlingsprocesser som säkerställer att komponenterna tål stötar, vibrationer, extrema temperaturer och korrosiva miljöer.
 • Fokus på framgångsrikt uppdrag: Kompromisslös kvalitet och leverans i tid, vilket säkerställer att försvarssystemen fungerar felfritt när det är som viktigast.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för försvarsindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för försvarsindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för försvarsindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för försvarsindustrin slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningsstöd som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för försvar för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina försvarsprojekt?

 • Prestanda-drivna komponenter: Precision och repeterbarhet för komponenter och system där fel inte är ett alternativ.
 • Säker och tillförlitlig leveranskedja: Minska riskerna i leveranskedjan, skydda immateriella rättigheter och säkerställa tillgången på kritiska komponenter.
 • Påskyndad utveckling och driftsättning: Snabb prototypframtagning, smidig tillverkning och strömlinjeformad sourcing för att stödja snäva projekttidsplaner.
 • ITAR-efterlevnad och spårbarhet: Samarbetar med tillverkare med certifieringar, inklusive ITAR, som kräver att man uppfyller de strikta säkerhets- och spårbarhetskraven i försvarsprojekt.
 • Din pålitliga tillverkningspartner: Vi arbetar outtröttligt för att se till att dina försvarsprodukter uppnår sin fulla potential och stöder nationella säkerhetsmål.

Är du redo att diskutera dina behov av försvarstillverkning? Få en offert idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING