Hoppa till innehåll

Stärka robotinnovationer med precisionstillverkning och agila lösningar

Robotics Innovation with Precision Manufacturing

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor till robotindustrin. Vi ger robotföretag, forskare och integratörer möjlighet att förverkliga banbrytande robotar genom att tillhandahålla högpresterande komponenter, anpassade monteringar och strömlinjeformad produktion som behövs för att förverkliga nästa generations automation.

Kapacitet för tillverkning av robotar

 • CNC-bearbetning av komplexa komponenter: Skapar komplicerade ställdon, end-effektorer, strukturella element och sensorhöljen av lättviktsaluminium, speciallegeringar och högpresterande polymerer.
 • Olika tekniker för prototypframtagning: Snabb 3D-utskrift, traditionell bearbetning och prototyper i plåt för snabb iterering av design och funktionstestning av robotkomponenter.
 • Plåtbearbetning för kapslingar och chassin: Formning, skärning och svetsning av höljen, kontrollpaneler, monteringsfästen och strukturella element för robotar och robotsystem.
 • Montering av elektronik och kabeldragning: Integrering av PCB, sensorer, ledningsnät och elektromekaniska komponenter för kompletta underenheter till robotar.
 • Leveranskedja för robotteknik: Sourcing av motorer, ställdon, styrenheter, specialiserad hårdvara och komponenter för att optimera upphandling och effektivisera dina robotprojekt.

Norcks fördel inom robotik: Prestanda, smidighet, kundanpassning

 • Precision för dynamiska system: Snäva toleranser på rörliga delar, vilket säkerställer smidig rörelse, exakt positionering och minimerar slitage i robotleder och mekanismer.
 • Materialexpertis för prestanda och vikt: Balansera styrka, vikt och funktionalitet genom att arbeta med avancerade legeringar, kompositer och konstruerade plaster.
 • Fokus på snabb innovation: Agil tillverkning och prototypfunktioner för att stödja de snabba iterationscykler som är avgörande för robotutveckling.
 • Lösningar för olika tillämpningar: Från industrirobotar till samarbetssystem och servicerobotar - vi skräddarsyr tillverkningen efter dina specifika behov.
 • Skalbar produktion för tillväxt: Sömlös övergång från prototyper till massproduktion av robotkomponenter och system.

VÅRA TJÄNSTER

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för robotindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för robotindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för robotindustri nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för robotik slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningssupport som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för robotik för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck. en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

Varför välja Norck för dina robotikprojekt?

 • Precision för tillförlitlig automation: Högkvalitativa komponenter som säkerställer konsekvent robotprestanda, noggrannhet och långsiktig tillförlitlighet.
 • Snabbare utveckling av robotar: Snabb prototypframtagning och flexibel tillverkning för att förkorta dina utvecklingscykler och få ut dina robotar på marknaden snabbare.
 • Skräddarsydda för dina unika konstruktioner: Vi tillverkar inte bara delar, vi samarbetar för att optimera tillverkningsbarheten och uppnå dina specifika krav.
 • Optimera kostnader och prestanda: Värdedrivna lösningar för tillverkning och leveranskedja som uppfyller dina målkostnader utan att göra avkall på funktionaliteten.
 • Din partner för tillverkning av robotar: Stödjer dig från första prototypen till fullskalig produktion när du skalar upp dina robotiklösningar.

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING