Hoppa till innehåll

Tillverkningstjänster för energiindustrin

Manufacturing Services For Energy Industry

Norck: Drivkraft för energiinnovation med precisionstillverkning och robusta lösningar

Norck levererar expertlösningar för tillverkning och leveranskedjor för energibranschen, vilket ger ingenjörer, OEM-företag och tjänsteleverantörer inom både traditionella och förnybara sektorer. Vi tillverkar högpresterande komponenter, anpassade sammansättningar och storskaliga strukturer som klarar de tuffa miljöer och extrema förhållanden som är typiska för energiprojekt.

Norcks tillverkningskapacitet för energiindustrin

 • CNC-bearbetning av kritiska komponenter med hög precision: Tillverkning av komplexa delar av höghållfast stål, korrosionsbeständiga legeringar, specialmetaller och kompositer för kraftgenerering, olje- och gasutrustning samt system för förnybar energi.
 • Tillverkning av tung plåt: Formning, skärning, svetsning och montering av robusta strukturer, kapslingar, tryckkärl och stödelement för krävande energiinfrastruktur
 • Specialiserade ytbehandlingar och beläggningar: Applicering av färger, beläggningar och ytbehandlingar som är utformade för att tåla tuffa miljöer, kemisk exponering och extrema temperaturer.

Norcks energifördel: Kompromisslös prestanda och tillförlitlighet

 • Teknik för krävande miljöer: Expertis inom materialval och tillverkningsprocesser för att säkerställa komponenternas livslängd i tillämpningar med högt tryck, korrosion eller extrema temperaturer.
 • Fokus på säkerhet och efterlevnad: Följer branschstandarder, föreskrifter och rigorösa kvalitetskontrollprocesser för verksamhetskritisk energiinfrastruktur.
 • Skalbar för stora projekt: Tillverkningskapacitet och expertis inom leveranskedjan för att hantera omfattningen och komplexiteten hos byggnationer och uppgraderingar av energiinfrastruktur.
 • Lösningar för förnybara energikällor: Precisionstillverkning av komponenter för sol- och vindkraft, som stödjer övergången till rena energilösningar.
 • Snabbare energiinnovationer: Snabba prototyper, smidig tillverkning och strömlinjeformade leveranskedjor för att snabbare få ut ny teknik och effektivitetsförbättringar på marknaden.

Norck: Din datadrivna partner för avancerad tillverkning på beställning

Norck är en teknikdriven tillverkningsledare som specialiserar sig på CNC-bearbetning, 3D-printing, plåtbearbetning och formsprutning. Vår intelligenta, datadrivna strategi säkerställer exceptionell kvalitet, optimerade kostnader och sömlös hantering av leveranskedjan för företag över hela världen.

Viktiga tjänster:

Varför välja Norck?

 • AI-driven tillverkning: Data och AI optimerar våra processer för överlägsen kvalitet, minimerade kostnader och synlighet i leveranskedjan
 • Stor produktionskapacitet: Vårt omfattande partnernätverk i Europa och USA garanterar både låg- och högvolymproduktion.
 • Kompetens från början till slut: Vårt team av ingenjörer, datavetare och produktutvecklare säkerställer design för tillverkningsbarhet och oöverträffad service
 • Lösning med en enda källa: Norck effektiviserar din leveranskedja, minskar omkostnader, förbättrar köpkraften och levererar resultat just-in-time.
 • Online-tillverkningstjänster för energiindustrin: Norcks online-tillverkningstjänster för energiindustrin ger ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att förverkliga dina idéer med högkvalitativa, specialtillverkade delar.
 • Tillverkningstjänster för energiindustrin nära dig: Din sökning efter tillverkningstjänster för energi slutar här. Norck erbjuder skräddarsydd teknik och tillverkningssupport som börjar med dina unika projektbehov. Oavsett om du är ett lokalt företag eller söker online, levererar vårt expertteam högkvalitativa, anpassade tillverkningstjänster för energi för att få dina mönster till liv.

Upplev skillnaden med Norck.en snabb offert för dina tillverkningsbehov idag!

VÅRA TJÄNSTER

Varför välja Norck för dina energiprojekt?

 • Komponenter som står emot elementen: Tillverkning av delar och strukturer som är konstruerade för de långa livslängder som krävs i tuffa energimiljöer.
 • Precision för tillförlitlig kraft: Kompromisslös kvalitet i komponenter för energiproduktion, överföring och distributionssystem, vilket minimerar stilleståndstid och underhåll.
 • Erfarenhet från olika energisektorer: Beprövad framgång inom olja & gas, kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, solenergi och andra energisegment.
 • Stödjer dina hållbarhetsmål: Partnerskap inom tillverkning av energieffektiva komponenter och stödjande infrastruktur för förnybara energikällor.
 • Din pålitliga tillverkningspartner: Vi arbetar outtröttligt för att leverera lösningar i tid och inom budget som driver på utvecklingen inom energibranschen.

Redo att driva ditt nästa energiprojekt? Få en offert idag!

VAD NORCK GÖR BÄST

OÖVERTRÄFFAT TEKNISKT STÖD

Teknisk expertis, varje steg på vägen

NORCK erbjuder kundanpassade tillverknings- och konstruktionslösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov, inom olika branscher.

Optimera din design för produktion

NORCK:s ingenjörer kan granska din konstruktion och ge feedback för att förbättra tillverkningsbarhet, kostnadseffektivitet och effektivitet.

Din lösning, din skala

Oavsett om du behöver en enda prototyp eller fullskalig produktion är NORCK:s ingenjörer redo att samarbeta med dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan ge liv åt ditt koncept.

Skräddarsydda lösningar för NORCK-kunder

NORCK är specialiserat på att tillhandahålla unika tillverknings- och konstruktionslösningar som är utformade för att möta varje kunds specifika behov. Vår expertis täcker ett brett spektrum av industrier och applikationer.

VARFÖR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tillgång till enorm produktionskapacitet

Förutom Norcks egen produktionskapacitet har Norck tillgång till hundratals högkvalitativa leverantörer av tjänster inom plåt, CNC-bearbetning och 3D-utskrift i Europa och USA, vilket gör Norck till en av de ledande digitala tillverkarna i världen.

 Creating Supply Chain

Skapa motståndskraft i leveranskedjan

Att arbeta med Norck minskar effektivt dina risker för störningar i leveranskedjan, oförutsedda förseningar, prisfluktuationer och kvalitetsproblem, vilket ökar ditt företags motståndskraft i dess outsourcing och leveranskedja.

Innovation at Work - Norck

Innovation på jobbet

Förutom att vi är ett företag som arbetar med digital tillverkning med artificiell intelligens utvecklar vi också extremt innovativa tillverkningsverktyg, fixturer och naturligtvis mjukvarutillämpningar som RapidCAD, en mycket intuitiv och innovativ webbaserad CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Artificiell intelligens Förstärkt

Norck samlar in och använder tusentals datapunkter för att komplettera sina ingenjörer med ett toppmodernt artificiellt intelligent system för bättre design och tillverkningsbarhet.

Green Driven - Norck

Grönt drivet

Norck uppmuntrar sina partners att vara koldioxidneutrala och ger leverantörer som uppfyller kraven på koldioxidneutralitet företräde framför leverantörer som inte uppfyller kraven.

LÄS MER OM VÅRA MÖJLIGHETER

EUROPAS OCH USA:S LEDANDE FÖRETAG INOM DIGITAL TILLVERKNING